6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

A Nikon Élő nézet funkciójának bemutatása a Photokina 2014 kiállításon

Az idei kölni Photokina kiállítást a Nikon a közönség képzésére és inspirálására használja fel

Amszterdam, 2014. augusztus 15. – A Nikon ismételten a reflektorfényben szerepel majd a világ első számú képalkotási kiállításán, a Photokina 2014 rendezvényen. A Koelnmesse területén, a Halle 2.2 leglátványosabb standján a látogatók első alkalommal vehetik majd kézbe a legújabb termékeket, illetve tekinthetik meg a világ legjobb fotósainak és filmkészítőinek bemutatóit.

A Nikon standján megjelenő fotósok között ott lesz majd a kaland-, úti és sportfotózás szakértője, Lucas Gilman, az akciófotós és filmes Corey Rich, a világklasszis sportolókat fotózó Ray Demski, továbbá a divat- és képzőművészet-specialista Miss Aniela is. Amikor az előadók e csoportja megosztja a Nikon legjobb termékeinek, így például a Nikon D4S és a Nikon D810 fényképezőgépnek a használata során szerzett tapasztalatait, az előadást ámulattal hallgató látogatók tanulhatnak és inspirációt is meríthetnek.

A Nikon standjának központi helyén lesz majd az az interaktív fénysátor, ahol a látogatók az óriásképernyőre vetített képek révén megtapasztalhatják a kreatív fényképezés izgalmait, és még sok más meglepetéssel is találkozhatnak. A kiállítás alatt a főszínpadon és az óriásképernyőn szórakoztató és továbbképzést nyújtó műsorok és tartalmak lesznek majd láthatók.

Takami Tsuchida, a Nikon Europe elnöke a következőket mondta: „Termékeink a képalkotás határait feszegetik, és mi büszkék vagyunk arra, hogy a Nikon portfóliójának legújabb darabjait mutathatjuk be a Photokina 2014-en. Emellett pedig a filmek és az állóképek világának legnagyobb hatású és legizgalmasabb előadói közül látunk vendégül néhányat.”

A Nikon teljes termékskáláját bemutatja a kiállításon: a stílusos kompakt fényképezőgépektől kezdve egészen a csúcskategóriájú professzionális D-SLR gépekig. A Nikon-stand látogatói egy kis ízelítőt kapnak a fényképezés jövőjéből, és amikor távoznak a standtól, addigra a Nikon nem csak az értelmüket, de az érzelmeiket is meghódítja majd. A Photokina a nagyközönség számára 2014. szeptember 16. és 23. között, 10.00 órától 18.00 óráig látogatható.

Az előadók teljes névsora és a részletes program szeptembertől lesz elérhető a www.nikonlife.eu webhelyen.

Ha kíváncsi a legfrissebb hírekre és véleményekre, kövessen bennünket a Twitteren: @nikoneurope

Csatlakozzon a párbeszédhez a Twitteren: #nikonphotokina

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni a Nikon díjnyertes termékeiről, akkor látogasson el az alábbi webhelyre: www.europe-nikon.com

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles