12.8 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Valósidejű Online Aktfotós kurzusok bemutatkozása

2010. április 1-én indul Eifert János és Kurucz Kálmán: Online AKTFOTÓS Tanfolyama az interneten keresztül

 Betekintés a stúdiómunkába – Klikkelj a videóra!

Egy fotótörténeti, úttörő vállalkozás részesévé válsz a tanfolyam során. Eifert János fotóművész és Kurucz Kálmán fotográfus közreműködésével megtanulhatod az aktfotózás alapjait úgy, hogy nem kell emiatt Budapestre utaznod, mégis aktív részese leszel a tanfolyamnak és a workshopnak. A tanfolyam során az elsajátított tudást alkalmazhatod a gyakorlati fotózás során, ahol megkapod a stúdióban dolgozó CANON EOS 1Ds mark III (21 Mpixel felbontású) professzionális fényképezőgép teljes vezérlését távfotózás módban (REMOTE CAPTURE). A kezelését megtanítjuk Neked és ezután Te állítod be a kompozíciót, mikrofonod segítségével irányítod a modell beállítását és a fényeket, a számítógépedről pedig valós nézetben (LIVE VIEW) az élességet és mélységélességet, a záridőt, a blendét, az ISO-értéket, majd TE nyomhatod meg az exponáló gombot, így Te leszel a kép alkotója és Tiéd az elkészített extra felbontású aktfotó is.

Nézd meg PATONAY KATA bemutatkozását! 

 

Eifert János örömmel vállalta a szokatlan felkérést az online fotós kurzusra. Nézd meg, mit gondol erről a műfajról!

 

Kurucz Kálmán fotográfus segédje és társelőadója az Online AKTFOTÓS Tanfolyamnak, valamint Eifert Jánosnak. Nézzétek meg a vele készített interjút!

 

Ha még van 3 perced nézd meg, hogy mi is a lényege ennek a tanfolyamnak!

 

Gyere és tarts velünk!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles