15.6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Sony az IFA-n: Magasra tette a lécet

Ebben a percekben fejeződött be a Sony prezentációja a berlini IFA vásáron.

A számunkra legfontosabb és legizgalmasabb termékbejelentések a kamerák.

Vadonatúj ActionCam HDR-AS30V

A WIFI mellé NFC kapcsolódási képességet, folyamatosan működő GPS-t, nagyobb felbontású, 12 MPixeles állóképet, új házat (kívülről is kezelhető gombokkal (!) és külső, vízálló képernyős vezérlőegységet kapott.

NEX 5T

A legújabb Hibrid autófókuszos technológiával, NFC egyérintéses kapcsolódási képességekkel, a Sony legfrissebb gépe a Nex sorozatból.

QX objektívkamera

Ahogy korábban írtuk, a két verzióban létező objektívkamera bármilyen wifi vagy NFC képes telefonhoz vagy tablethez vezeték nélkül csatlakoztatható, megnövelve annak fényképező képességeit.

Az objektívkamera bemutatására a Sony még egy meglepetéssel készült: az alábbi oldalon egy bemutató film játszódik le, ha folyamatosan lapozunk, melynek minden egyes kockáját is megnézhetjük, ha lassan tesszük azt.
Igazán jó móka: http://www.sony.co.uk/hub/lens-style-camera

A mellékelt videók még többet elárulnak a termékekről.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles