18.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Last Minute karácsonyi ötletek fotósoknak

Karácsony előtt pár nappal, amikor az aranyszombat is munkanap az embernek leginkább cikkeket olvasni nincs ideje, ezért tőmondatokban pár lényeges ötlet, arra az esetre ha az ember fotósokkal van körülvéve.

Most az ArtWork kínálatából szemlézgettünk:

GPS logger:
Nagyon hasznos eszköz az ember útvonalának, képkészítési helyeinek utólagos meghatározásához. Egyszerű, elpusztíthatatlan, akár hetekig működő eszköz:

Egyedi karóra, különleges számlappal:
Jó ötlet, frappáns geg.

E-book olvasó:
Hosszú utazások kísérőjeként elektromos könyvvel sok örömet szerezhetünk, jól olvasható, szembarát, környezetkímélő, több száz könyv a zsebben.

Canon és Nikon fanoknak thermo bögre:
A legmenőbb objektív is belefér a büdzsébe, ha bögre.

És amiből sosem elég:
Takarító eszközök, pormentesítők, lcd-védő, gépvédő szilikontok és szenzortisztítók
Bármelyiket választod, nem lehet mellényúlni

És ha végképp nem akarsz helyette dönteni:

Ajándékutalvány:
Beváltható bármire, de bérelhetsz belőle objektívet, akciókamerát (egy bőröndnyi GoPro hétvégére?), csillagkövető állványfejet vagy akár egy panoráma robotot is, amikről az alábbi cikkekben többet is megtudhatsz.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles