3 C
Budapest
Tuesday, March 19, 2024

Hogyan követhetjük a zsűrizés közvetítést?

A zsűrizés alatt többféle módon tudjuk követni az eseményeket.

1:

Böngészés és olvasás közben a fejlécben folyamatosan láthatjuk az aktuális képet és az utolsó 10 zsűrizett képet. A keretük színe mutatja az előzetes számításunk szerinti továbbjutási esélyeket: ha továbbjut, narancssárga a keret, ha vélhetően kiesik, akkor kék.

2:

A fotópályázati adatbázisban zsűrizés közben folyamatosan változnak az adatok, a képek pontszám szerint rendeződnek, a keretek színt kapnak kiesési esélyük szerint.

3:

A kép alatti linkre kattintva a kép pontszámait fordulónként, zsűrinként láthatjuk és a zsűri megjegyzései is olvashatók.

4:

Az oldalon a jobb felül látható digitális kamerára bökve részletesebb információkat kaphatunk a kinyíló ablakban az éppen folyó zsűrizésről, az aktuális képről és a pontszámokról valamint néhány statisztikai adatról. Az ablak automatikusan frissül.

5:

A konferenciaszobában élőképpel (esetenként élő hanggal) tájékoztatjuk a bent tartózkodókat és közben beszélgethetünk (írásban) a többi látogatóval vagy akár a közvetítést végzőkkel is.

A zsűrizés közben célszerű lehet több ablakot is nyitva tartva figyelemmel kísérni az eseményt.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,490RajongókTetszik
197KövetőKövetés
674FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles